Започнала дейността си през 2001 година, компания ‘МЕГАТРОН ХОЛДИНГ ГРУП’ АД се налага на пазара като лидер в продажбата на автомобили втора употреба на изплащане. През тези години е спечелила стотици клиенти с гъвкавите условия и качествените услуги, които извършва. Компанията предлага продажби и лизинг на всякакви марки и модели леки и товарни автомобили, независимо от възраста или цената. Клиентът може да лизингова автомобил доставен от МЕГАТРОН, или избран от друг търговец.

От 2007 година фирмата разполага със собствена сграда, където за удобство на клиента са съсредоточени всички възможни услуги свързани с леки и лекотоварни автомобили. Продажби, застраховки, лизинг, всички видове автосервизни услуги, технически прегледи, продажба на автомобили на клиенти срещу комисион, изкупуване на автомобили. В огрoмния шоурум и паркинга зад сградата с площ 10 000кв.м, могат да бъдат видени автомобилите в наличност. Всички автомобили обявени в раздел продажби са в наличност и могат да бъдат видяни. МЕГАТРОН е българската компания, която стана изключителен представител за България на една от най-големите и най-известни тунингови компании в света - немската HAMANN MOTORSPORT.

МЕГАТРОН разполага с голям и модерно оборудван сервиз, който предлага всички видове услуги свързани с поддръжката и ремонта на всеки един автомобил, независимо от марката и модела-автосервизсервиз на ходова част, ремонт двигатели и скоростни кутии, автобояджийни и тенекеджийски услуги, тониране и продажба на автобои, Технически прегледи. Сервизът предлага продажба, смяна и съхранение на всички видове и марки автомобилни гуми, и от началото на 2008г е обслужващ сервиз на Мтел. Сервизът за гуми предлага продажба и ремонт на всички марки и модели автомобилни джанти. Мегатрон Сервиз предлага за своите клиенти безлихвен лизинг на всички видове автомобилни гуми и джанти.


0 коментара